facebook googleplus instagram twitter youtube

Miskolcon folytatjuk

Csapatunk szombaton 16.30 órakor a MEAFC otthonában kezdi meg a rájátszást. Az 1-8. helyért rendezett párharc első felvonása előtt vezetőedzőnk, Csaplár-Nagy Ervin és csapatkapitányunk, Gombás Gábor nyilatkozott.

"A Miskolc gyors külső embereivel és a magas amerikai centerükkel nehéz dolgunk lesz, de a fiúk teljes erővel a győzelemért küzdenek. Extra teljesítmény hogy idáig jutottunk, most már szeretnénk a habot a tortára" - mondta Csaplár-Nagy Ervin.

"Véleményem szerint az alapszakaszt 17-5-ös mutatóval harmadik helyen zárni az elvárásokat meghaladó teljesítmény. Mindenki erőn felül tett hozzá a sikerhez, hullámvölgybe nem került a csapat, egy-egy vereséget követően kijavítottuk a hibáinkat és tovább hajtottuk a kitűzött célt. Boldog vagyok, hogy ilyen magabiztos játékkal jutottunk a rájátszásba, valamint sikerült az utolsó fordulóban, a Veszprém idegenbeli legyőzésével 'hadat' üzennünk keleti ellenfelünknek. A play-off már egy másik kávéház, a pillanatnyi forma döntő lehet, ezért fontos, hogy mentálisan felkészülten érkezzünk szombaton Miskolcra" - fogalmazott Gombás Gábor.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép