facebook googleplus instagram twitter youtube

U11 Vizslák

Egy ide, egy oda

Győri KC Vizslák–Mosonmagyaróvári Kenguruk 53-38 (13-4, 10-11, 3-5, 13-10, 14-8)

Vizslák: Szabó Dávid 1, Szalai Benedek 2, Borsa Balázs 19, Jász Zétény 4, Forrás Levente 4, Cziczó Barnabás 23, Pethes Benedek, Pitrik Mátyás, Páli Dávid 1, Kanozsai Zalán.

Győri KC Vizslák–Soproni Tigrisek Orsolya 55-61 (12-6, 13-18, 7-7, 13-13, 10-17)

Vizslák: Szabó Dávid, Szalai Benedek 3, Borsa Balázs 22, Jász Zétény 1, Forrás Levente, Cziczó Barnabás 26, Pethes Benedek 1, Pitrik Mátyás, Páli Dávid 1, Kanozsai Zalán 1, Bőhm Péter

Bakó László edző: - Végre hazai pályán, majdnem teljes csapattal készültünk a 2007-esek „kengurus búcsúmérkőzésére”. Két remek csapattal játszottunk, és meg akartuk mutatni, hogy jobban kosárlabdázunk mint, legutóbb. Mindkét mérkőzés végig szoros volt, váltakozva vezettek a csapatok, sok szép támadást vezettek a csapatok. Működött az ötszöges játék, a védekezésre sem lehetett panasz és végre szedtük a lepattanókat. A második mérkőzés utolsó perce nem úgy sikerült , ahogyan szerettük volna, ennek ellenére nagyon büszke vagyok a „Vizsláimra”, mert végig küzdöttek és hajtottak. Köszönöm a két csapatkapitánynak, Borsa Balázsnak és Cziczó Barnabásnak az egész éves teljesítményét és sok sikert a továbbiakban.

Másodszor győzelem

Győri KC Vizslák–Győri KC Kenguruk 20-65 (2-20, 4-14, 2-3, 10-13, 2-15)

Vizslák: Páli Dávid, Cziczó Barnabás 10, Veszprémi Ábel, Szalai Benedek, Nagy Péter 3, Bartha Péter 1, Apjok Bence 2, Bőhm Péter, Borsa Balázs 6, Szabó Ruben, Borbély Roland.

Győri KC Vizslák–Prohászkás Csibék 53-50 (6-16, 10-10, 4-6, 8-13, 25-6)

Vizslák: Páli Dávid 5, Cziczó Barnabás 6, Veszprémi Ábel 4, Szalai Benedek 1, Nagy Péter, Bartha Péter 9, Apjok Bence, Bőhm Péter 6, Borsa Balázs 20, Szabó Ruben 1, Borbély Roland 1.

Bakó László edző: - Páran már meggyógyultak, de hárman lebetegedtek. Az hamar kiderült, hogy a Kenguruk nagyobb sebességgel játsszák a kosárlabdát, mint mi. A két csapatkapitány nem találta a játék ritmusát és több rossz átadás sikerült a gólpasszok helyett. Ziccereket hibáztunk és a védekezés sem működött elfogadhatóan. A harmadik negyed szép összjátékkal indult, nagyon hajtottunk, több kosarat dobtunk, mint az előző negyedekben, pedig sokkal jobban kosarazott az ellenfelünk. Nehéz volt felrázni a fiúkat a következő mérkőzésre, de szerencsére javult a védekezés és többen is jobban céloztak a dobásoknál. A zárónegyed előtt 16 pontos hátrányban voltunk, majd Borsa Balázs irányításával nagyot hajrázott a csapat. Szigorú védekezés mellett több labdaszerzésünk is volt. Balázs a 20 pontja mellett többször is jól passzolt társainak, akik fontos kosarakat szereztek. A sok hiányzónak mielőbbi gyógyulást, a mérkőzésen résztvevőknek pedig további szorgalmas munkát kívánok az edzésekre.

Vereség kétszer

Győri KC Vizslák–Soproni Tigrisek Deák tér 33-73 (7-20, 1-19, 5-4, 13-17, 7-13)

Vizslák: Páli Dávid, Cziczó Barnabás 14, Veszprémi Ábel 6, Szalai Benedek 2, Forrás Levente 2, Bohács Milán 1, Apjok Bence 2, Bőhm Péter, Borsa Balázs 6, Pitrik Mátyás, Jász Zétény, Kanozsai Zalán.

Győri KC Vizslák–Szorgos Darazsak 45-75 (3-10, 20-22, 5-6, 3-23, 14-14)

Vizslák: Páli Dávid, Cziczó Barnabás 4, Veszprémi Ábel 3, Szalai Benedek 5, Forrás Levente, Bohács Milán 2, Apjok Bence 1, Bőhm Péter 1, Borsa Balázs 29, Pitrik Mátyás, Jász Zétény, Kanozsai Zalán.

Bakó László edző: - A hétvége még átrendezte az utazó játékosok létszámát, de szerencsére időben megérkeztünk a soproni csarnokba. Sajnos az első félidőben még a buszon lehettünk, de a büntetődobások után, mintha nem ugyanaz a csapat játszott volna a harmadik, illetve a negyedik negyedben. Picit javult a védekezés és volt türelmünk kivárni a jó dobási lehetőségeket. A passzolásokra és a ziccerekre is jobban koncentráltunk. Cziczó Barnabás és Apjok Bence volt a csapat  motorja, ezen a mérkőzésen. A következő mérkőzés előtt az kértem, hogy ott folytassuk, ahol a Tigrisek ellen abbahagytuk. Szerencsére a fiúk így is tettek, hiszen szoros volt az első félidő. A harmadik negyed viszont nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Barnabás megsérült, le kellett cserélni. A többiek hajtottak, de nem tudták pótolni őt. Borsa Balázs viszont ellenállhatatlan volt, közel harminc pontja mellett társait is indította eredményesen. Külön öröm számomra, hogy Bohács Milán bátor betörésének köszönhetően büntetőket dobhatott. Gratulálok az egész csapatnak, hiszen sokat javultunk a korábbi Darazsak elleni mérkőzés óta.

 

Két győzelem

Győri KC Vizslák–Mórás Cápák 77–34 (198, 1211, 72, 197, 206)

GYKC: Veszprémi Ábel 7, Pitrik Mátyás, Gartai-Pap-Kovács Kristóf 1, Szabó Dávid 2, Cziczó Barnabás 16, Jász Zétény 1, Szalai Benedek 5, Apjok Bence 4, Bőhm Péter 19, Bartha Péter 13, Szabó Ruben 2, Forrás Levente 7.

Győri KC Vizslák–OSE Mormoták 39–33 (75, 128, 43, 412, 125)

GYKC: Páli Dávid 2, Veszprémi Ábel 9, Borsa Balázs 6, Szalai Benedek 4, Bohács Milán, Kanozsai Zalán, Pethes Benedek, Kukoda Bence 1, Cziczó Barnabás 6, Bartha Péter 4, Szabó Ruben 2, Forrás Levente 5.

Bakó László edző: – Hazai pálya, ismerős ellenfél és rengeteg szülő kísérte el az idén először „meccselő” Vizslákat. Miután elosztottam a két mérkőzésen szereplőket és az egy meccseseket, kezdődhetett végre a mérkőzés. Hamar tízpontos lett az előnyünk, majd a második negyedben egyenlő volt a kosarak aránya. A szünetben a büntetőket magabiztosan dobtuk és a második félidőre nagyon elkapta a fonalat az egész csapat. Csak egy játékos nem dobott kosarat, Cziczó Barnabás pontjai mellett nagyon sokat és jól passzolt, Bartha Péter sok ziccert dobott eredményesen, Bőhm Péter pedig harcosságával közel húsz pontot szorgoskodott össze. Nagyszerűen védekezett és hozzátett a pontszerzéshez Veszprémi Ábel, Forrás Levente, Apjok Bence és Szalai Benedek.Külön gratulálok az első mérkőzésén szereplő Jász Zéténynek és Szabó Dávidnak. Rövid pihenő után kezdődött a rangadó a Mormoták ellen. Az első félidőben ott folytattuk a játékot, ahol az előbb abbahagytuk. Itt már nehezebb volt ziccert doni, de a védekezésünk jól működött. A sok kihagyott dobás ellenére vezettünk a szünetben. A térfélcsere kicsit megzavarta a csapatot és átvette a vezetést az oroszlányi csapat. Izgalmas végjáték következett, ami szerencsére nekünk sikerült jobban. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk és a nagyszerű védekezésünknek köszönhető ez a győzelem. Gratulálok az egész csapatnak és köszönöm a szülők bíztatását.

2017/18, 1. forduló

Győri KC Vizslák–Győri KC Lovagok 48–37 (8–9, 16–14, 3–0, 15–2, 6–12)

Vizslák: Apjok Bence, Páli Dávid, Cziczó Barnabás 23, Veszprémi Ábel, Szalai Benedek 12, Pitrik Mátyás 1, Forrás Levente 1, Nagy Péter, Bőhm Péter, Borsa Balázs 9, Szabó Ruben 2, Pethes Benedek.

Győri KC Vizslák–OSE Mormoták 49–17 (10–2, 21–3, 3–1, 2–10, 13–1)

Vizslák: Apjok Bence, Gartai Kristóf, Cziczó Barnabás 33, Veszprémi Ábel 2, Szalai Benedek, Kanozsai Zalán, Forrás Levente, Nagy Péter, Bőhm Péter 2, Borsa Balázs 11, Szabó Ruben 1, Pethes Benedek.

Bakó László: – Hazai pályán kezdhettük meg az idei kenguru bajnokság első fordulóját. Már a kipakoláskor látszott a gyerekeken, hogy itt valami különleges dolog van készülőben. Nagyon vártuk a mérkőzést, a tavalyi kenguruk az ellenfelek miatt, az újoncok pedig az első mérkőzésük miatt. Szoros volt az eredmény, felváltva estek a kosarak, főleg a már „rutinos vizslák” irányították a játékot. Sok szép ziccernek tapsolhattak a szép számban megjelent szülők. Az első alkalommal „meccsezők” is igyekeztek és nagyon figyeltek arra, kit kell védeni, illetve hogy merre támadunk. A szünetben a büntetőket többen is jól dobták, így négy pontos vezetésünkkel kezdődött a második félidő. Ekkor Borsa Balázs, Szalai Benedek és Cziczó Barnabás remek teljesítményének köszönhetően jelentős előnyt sikerült szereznünk, ami kitartott az összecsapás végéig. A pacsizás és kis pihenő után következett az Oroszlányi Mormoták elleni mérkőzés. Szerencsére a nagy létszámnak köszönhetően két újabb játékos próbálhatta ki, milyen játék ez a kosárlabdázás. Néhányan elfáradtak és nehezen találták helyüket a pályán, de a többség lelkesen és bátran próbált kosarat szerezni. Gratulálok a csapatnak, hiszen a „Vizsláim” remek teljesítményt nyújtottak, megszerezték első pontjaikat életük első mérkőzésén.

8. forduló

SZKA Győri KC Mórás Vizslák-MTE 1904 36-25 (14-9, 7-4, 3-2, 8-10, 4-0)

GYKC: Bőhm Péter, Fülöp Sándor 2, Cziczó Barnabás 2, Szalai Benedek 2, Forrás Levente 2, Dávidházy Olivér 4, Borsa Balázs 4,, Talabér Dávid 1,, Bognár Szilárd 16, Bartha Péter 3, Pardi Gábor.

SZKA Győri KC Mórás Vizslák-Soproni Gárdonyis Darazsak 48-30 (16-4, 6-1, 4-7, 6-8, 16-10)

GYKC: Bőhm Péter, Fülöp Sándor, Cziczó Barnabás 13, Szalai Benedek, Forrás Levente, Dávidházy Olivér 6, Borsa Balázs 11, Talabér Dávid 6, Bognár Szilárd 10, Bartha Péter 1, Pardi Gábor 1.

Bakó László edző: - Remek hangulatban kezdődött az első mérkőzésünk, ahol Bognár Szilárd szórta a kosarakat és újoncot is avattunk Bőhm Péter személyében. Hasonlóan nagy küzdelem volt a következő negyedben is, azzal a különbséggel, hogy itt már kevesebb ziccert dobtunk be. Nagy taps volt a jutalma Cziczó Barnabás és Borsa Balázs összjátékának, amely révén közel tízpontos volt az előny. A büntetőket pontatlanul dobtuk, de a lelkesedés és az előnyünk kitartott a végéig. Küzdelmes mérkőzésen tudtuk megmutatni, hol tartunk a kosárlabdázásban. A csapatból szinte mindenki dobott kosarat. A következő mérkőzésen a kezdő ötösünk újra nagyszerűen kezdte a játékot, szép ziccerek dobott Bognár Szilárd mellett Dávidházy Olivér és Talabér Dávid is. A második sorunkra inkább a jó védekezés volt jellemző, de így is növelni tudtuk az előnyünket. A büntetőket most sem dobtuk pontosabban, mint az előző mérkőzésen. A mérkőzés vége izgalmas és szoros csatát hozott, hiszen  22-18 nyertek a kissé fáradó Vizslák.

Kenguru-kupa, 7. forduló

A hétvégén az utolsó előtti fordulót rendezték a Kenguru-kupában.

Győri KC Vizslák–Feketés Darazsak 84–7 (18–0, 24–0, 6–4, 22–2, 14–1)

Vizslák: Borsa Balázs 12, Nagyági Ármin 7, Fülöp Sándor, Cziczó Barnabás 11, Szalai Benedek 3, Pardi Gábor, Posta Máté 12, Bartha Péter 5, Dávidházy Olivér 10, Forrás Levente 1, Talabér Dávid 2, Bognár Szilárd 19.

Győri KC Vizslák–Soproni Sportiskolás Farkasok 84–9 (27–2, 15–4, 5–3, 22–0, 15–0)

Vizslák: Borsa Balázs 9, Nagyági Ármin 12, Fülöp Sándor 3, Cziczó Barnabás 4, Szalai Benedek 3, Pardi Gábor 1, Posta Máté 14, Bartha Péter 4, Dávidházy Olivér 4, Forrás Levente 2, Talabér Dávid 2, Bognár Szilárd 29.

Bakó László edző: – Nagyon megleptek játékosaim, mert sok szép támadást láthattam, jól védekeztünk és nagyon koncentráltak a dobásoknál. Többen is tíz pontot vagy annál többet dobtak. A következő mérkőzésen szerencsére ugyanott folytattuk a játékot, ahol pár perce abba hagytuk. Ezen a mérkőzésen már mindenki dobott kosarat és Bognár Szilárd ellenállhatatlan volt a közel harminc pontjával. Dicséret az egész csapatnak, és köszönöm a szép játékot mindenkinek. Lottózók, figyelem! Az eheti nyerőszám a 84-es.

VI. Forduló

Győri KC  Vizslák – Győri KC Lovagok 37-33(13-7, 6-13, 4-3, 6-4, 8-6)

Vizslák:Borsa Balázs 6 pont, Nagyági Ármin,Cziczó Barnabás 12 pont, Szalai Benedek  2 pont, Pardi Gábor ,Posta Máté 9 pont, Veszprémi Ábel 1 pont, Dávidházy Olivér, Talabér Dávid , Bognár Szilárd 7 pont

Bakó László edző: – Otthon, édes otthon!  Köszöntéssel fogadtam a szülőket és játékosokat a reggeli első mérkőzésünk elött. Izgatott volt mindenki, hiszen régen játszottunk hazai pályán. Talán Bognár Szilárd volt a legfeszültebb, hiszen első mérkőzésére melegített.Jól kezdtünk, pontosabban Cziczó Barna villanásai és Bognár Szilárd első pontjainak köszönhetően vezettünk az első részben, második sorunk nem találta  ritmust ,csak Borsa Balázsnak sikerültek a ziccerei. Egyenlő állásról folytatódott a mérkőzés a büntetődobások után. Pár ponttal mi vezettünk, de a lelkes és jól játszó Lovagok mindig felzárkóztak.Két sikeres dobásunknak köszönhetően - hosszú kihagyás után – végre sikerült nyernünk.

Győri KC  Vizslák –  Soproni Gárdonyis Darazsak 47-24 (8-2, 13-7, 4-4, 14-7, 8-4)

Vizslák: Borsa Balázs 5 pont, Nagyági Ármin 6 pont,Cziczó Barnabás, Szalai Benedek, Pardi Gábor ,Posta Máté 17 pont, Veszprémi Ábel 1 pont,  Dávidházy Olivér  7 pont, Talabér Dávid  2 pont, Bognár Szilárd  9 pont

Bakó László edző: – Nagy öröm után, egyből jött a következő mérkőzés a Soproni lányok ellen.Sajnos variálnom kellett a sorokat, mert Cziczó  Barnabás megsérült az első mérkőzésen. A kis pihenőtől, többen is szárnyra kaptak és remek ziccerek dobtak , labdaszerzések után.Posta Máté mellett Dávidházy Olivér és Bognár Szilárd  jeleskedtek a pontszerzésben , de a védekezésünk is jól működött. Jó volt látni a mosolygós „vizslákat”, amikor fogadták a szülői  dicséreteket.Köszönöm a szurkolást mindenkinek, a betegeknek pedig jobbulást kívánok! Le a kalappal az egész csapat előtt!

 

V.Forduló

 Győri KC  Vizslák – Soproni Sportiskola Zsiráfok  26-41  (6-8, 9-9, 0-7, 1-9, 10-8)

Vizslák: - Borsa Balázs 8, Nagyági Ármin 6,  Cziczó Barnabás 6, Szalai Benedek 3, PardiGábor, Posta Máté 3, Bartha Péter

Bakó László edző: – Már ismert helyszínre érkeztünk,  a ködös Győrből a napsütéses riválisokhoz, de sajnos csak heten ,mint a mesterlövészek. Jól kezdtük a mérkőzést váltakozva estek a kosarak, működött az ötszöges játékunk, vezettünk is, de sajnos a szünetben tőlünk senki sem értékesítette a büntetőket. A Zsiráfok a hét bedobott büntetővel és harmadik negyedbeli jó játékukkal nagyobb előnyre tettek szert, így hiába nyertük meg az utolsó részt, felzárkózni nem sikerült.

Győri KC  Vizslák –  Soproni Tigrisek Orsolya 34-68  (12-10, 2-9, 4-7, 4-15, 12-25)

Vizslák: - Borsa Balázs 5, Nagyági Ármin 8,Cziczó Barnabás 6, Szalai Benedek  4, Pardi Gábor 3, Posta Máté 7, Bartha Péter 1,

Bakó László edző: – A rövid pihenő utá következett, a már egy mérkőzést nyerő Tigrisek , akik közül néhányak már tegnap játszottak két mérkőzést a Fekete iskolában.

Harcosan kezdtünk, nyertük is az első negyedet, szép kosarakat szereztünk , beszéltek a játékosaim a pályán,de kezdtünk több hibával játszani és nehezen mozdultak a lábak a visszafutáshoz. A szünetbeli büntetőket már jobban dobtuk, majd az utolsó negyedben igazi kosár gálát rendeztünk.

Dicséret az egész csapatnak, mindenki dobott pontokat, szép játékot mutattunk, amelyet többen   - a soproniaktól  szülők és edzők is – megemlítettek a mérkőzés utáni  pacsizás során.

Jobbulást a betegeknek és további fegyelmezett edzést kívánok a Vizsláimnak!

 

IV.FORDULÓ

 Győri KC  Vizslák – Soproni Tigrisek Deák tér  17-81   (3-20, 0-19, 2-6, 9-19, 3-17)

Vizslák: Borsa Balázs 7, Nagyági Ármin , Veszprémi Ábel 1,Cziczó Barnabás 4, Szalai Benedek,Dávidházy Olivér, Pardi Gábor, Posta Máté 5,Forrás Levente, Bartha Péter, Talabér Dávid

Bakó László edző: – Szép időben és majdnem teljes létszámban – sajnos Fülöp Sándor belázasodott – és szerencsére  időben megérkeztünk a Soproni csarnokhoz, amely nemcsak a gyerekek számára volt ismeretlen.

Az első két negyedben kerestük egymást, nehezen tudtuk átvinni a  labdát a támadó térfélre  és  sok eladott labdával ajándékoztuk meg az ellenfelünket, akik ezt  könyörtelenül kihasználták. A félidei büntetők után felébredt a kezdő ötösünk és szép akciókat vezettünk, valamint sok büntetőt harcoltunk ki  -- 8-ból 3 sikerült.

A soproni tigrisek megérdemelten nyertek és remélem tanulunk  a hibáinkból!

 

Győri KC  Vizslák –  Soproni Sportiskolás Párducok  11-82  (0-22, 1-14, 6-7, 0-24, 4-15)

Vizslák:Borsa Balázs 5, Nagyági Ármin 1, Veszprémi Ábel ,Cziczó Barnabás , Szalai Benedek 1, Dávidházy Olivér 1, Forrás levente, Bartha Péter, Talabér Dávid 1, Posta Máté 1,Pardi Gábor 1,

Bakó László edző: – A rövid pihenő után újabb lelkes és gyors ellenfelet kaptunk, akik  ott folytatták, ahol az előzőek abba hagyták. A szünetben a büntetőket már pontosabban dobtuk,de sajnos  kevés betörésünkből született kosár, pedig jóval több akciónk volt mint az előző mérkőzésen. Örülök annak, hogy Borsa Balázs és Posta Máté jól megértették egymást a pályán. A jól egy-egyező soproniakkal szemben néha sikerült eredményesen védekezni. 

A végére nagyon elfáradtunk és szinte végig ettük az utat hazafelé.

Kosarakban gazdag új évet kívánok csapatomnak és a többi győri  kenguru csapatnak.

2.Forduló

Győri KC Vizslák–Soproni Tigrisek Deák tér  17-81 (3-20, 0-19, 2-6, 9-19, 3-17)

Vizslák: - Borsa Balázs 7, Nagyági Ármin, Veszprémi Ábel 1, Cziczó Barnabás 4, Szalai Benedek, Dávidházy Olivér, Pardi Gábor, Posta Máté 5, Forrás Levente, Bartha Péter, Talabér Dávid.

Győri KC Vizslák–Soproni Sportiskolás Párducok 11-82 (0-22, 1-14, 6-7, 0-24, 4-15)

Vizslák: Borsa Balázs 5, Nagyági Ármin 1, Veszprémi Ábel, Cziczó Barnabás, Szalai Benedek 1, Dávidházy Olivér 1, Forrás Levente, Bartha Péter, Talabér Dávid 1, Posta Máté 1, Pardi Gábor 1.

Bakó László edző: - Szép időben és majdnem teljes létszámban – sajnos Fülöp Sándor belázasodott – és szerencsére időben megérkeztünk a soproni csarnokhoz, amely nemcsak a gyerekek számára volt ismeretlen. Az első két negyedben kerestük egymást, nehezen tudtuk átvinni a labdát a támadó térfélre, és sok eladott labdával ajándékoztuk meg az ellenfelünket, akik ezt könyörtelenül kihasználták. A félidei büntetők után felébredt a kezdő ötösünk és szép akciókat vezettünk, valamint sok büntetőt harcoltunk ki. A Soproni Tigrisek megérdemelten nyertek, de remélem, tanulunk a hibáinkból. A rövid pihenő után újabb l elkes és gyors ellenfelet kaptunk, akik ott folytatták, ahol az előzőek abba hagyták. A szünetben a büntetőket már pontosabban dobtuk, de sajnos kevés betörésünkből született kosár, pedig jóval több akciónk volt, mint az előző mérkőzésen. Örülök annak, hogy Borsa Balázs és Posta Máté jól megértették egymást a pályán. A jól egy-egyező soproniakkal szemben néha sikerült eredményesen védekezni. A végére nagyon elfáradtunk.

1.Forduló

Győri KC Vizslák–Tatai Hangyácskák 11–126 (0–41, 0–18, 4–4, 6–31, 1–32)

Vizslák: Borsa Balázs 3, Nagyági Ármin 2, Veszprémi Ábel 1, Cziczó Barnabás 1, Szalai Benedek 2, Dávidházy Olivér, Forrás Levente, Posta Máté 1, Talabér Dávid 1, Pardi Gábor, Fülöp Sándor.

Győri KC Vizslák–MTE 1904 22–31 (2–8, 4–4, 6–4, 4–13, 6–2)

GYKC: Borsa Balázs 3, Nagyági Ármin 5, Veszprémi Ábel, Cziczó Barnabás 4, Szalai Benedek 1, Dávidházy Olivér, Forrás Levente 1, Posta Máté 7, Talabér Dávid, Pardi Gábor, Fülöp Sándor 1.

Bakó László edző: – Furcsa volt a gyerekeknek a nagy pálya és a felszerelhető palánk. Az első mérkőzésen a hazai csapattal kezdtünk, akik már korábban kezdték a kosarazást és jóval előbbre tartanak. A szüneti büntetődobásokat egyelőre hoztuk és nagyon igyekeztünk kosarat szerezni. Bátorságot kértem mindenkitől és a második félidőben mindenki nagyon igyekezett, akadtak szép momentumok. Rövid szünet után jött az igazi derbi. A hasonló játéktudású mosonmagyaróvári csapattal szoros, izgalmas mérkőzést játszottunk. Több labdát tudtunk szerezni, ziccerekig jutottunk, de az előző mérkőzés még a fejekben volt. A szünetben dobott büntetőinkkel felzárkóztunk és sokkal jobb kedvű lett a csapat. Az utolsó negyedben pedig jobban teljesítettünk ellenfelünknél. Gratulálok  mindenkinek – Fülöp Sanyinak külön az első mérkőzéséhez.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Mirjam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép