facebook googleplus instagram twitter youtube

Nem okozott gondot a Bonyhád

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-Bonyhád 72-60 (25-16, 19-25, 18-13, 10-6)

Győr, 100 néző. V.: Tóth, dr. Magyari, Esztergályos.

GYKC: RUJÁK 14/6, Hegedűs 8/6, KOVÁCS S. 19/9, GOMBÁS 8/3, NÁRAI 14/6. Cs.: Puszta 7/3, Horváth Á., Baruta 2. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

A találkozó elején fej fej mellett haladt a két csapat (5. p: 9-7), de a negyed második felében sikerült nagyobb előnyre szert tenni. Ez a különbség a folytatásban is megmaradt, ám a félidő hajrája a vendégeké volt, akik három pontra feljöttek, majd fordulás után rövid időre a vezetést is átvették. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat, egy 10-3-as sorozattal újfent megléptünk a zárószakasz előtt (62-54). Az utolsó felvonás első öt percében mindössze három-három pontot tudott összeszorgoskodni a két csapat, a meccs legvégén pedig még hozzá tudtunk tenni egy keveset az előnyünkhöz, így összességében egy kisebb hullámvölgyet leszámítva biztosan kézben tartva a találkozót fontos győzelmet arattunk.

Csaplár-Nagy Ervin: - A megerősödött Bonyhád ellen tudtuk, hogy a győzelem egy újabb nagy lépést jelent az alapszakaszbeli helyezésünk megerősítéséhez. Az első percek nehezen indultak, de gyors váltással sikerült meglépni az ellenféltől. Védekezésünk kezdett összeállni és pár extra kosárral még jobban meg tudtunk lépni. Pár elrontott támadás és a védekezésbeli hibák miatt az első félidő végére feljöttek a vendégek három pontra. A második játékrészben végig csapatként játszottunk, ami meghozta a győzelmet. Fizikailag is felőröltük a bonyhádi csapatot. Gratulálok a fiúknak!

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép