facebook googleplus instagram twitter youtube

Szünet után dőlt el

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-TF-Budapest 82-68 (23-20, 12-16, 21-13, 26-19)

GYKC: RUJÁK 17/3, KOVÁCS S. 23/6, Hegedűs 11/9, GOMBÁS 10/3, NÁRAI 18/3. Cs.: Horváth Á. 3/3, Kovács B., Baruta, Nagy T. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, bár az eleje a vendégeknek sikerült jobban, hiszen öt perc után 17-10-re vezettek. A szakasz második felét azonban megnyomtuk, és egy 13-3-as rohanással átvettük a vezetést. A második tíz percben fej fej mellett haladt a két gárda, rendre mi vezettünk egy-két ponttal. Az utolsó pillanatokban azonban beesett egy tripla a vendégek részéről, így egy ponttal ők vezettek a nagyszünetben. A fordulást követően hamar visszavettük az előnyt, s fokozatosan növeltük azt, 46-44-ről 56-47 lett az állás pár perc alatt. A zárófelvonásban is megmaradt a lendületünk, közel húsz ponttal is vezettünk (80-62), s végül biztosan nyertük az újabb rangadót, megerősítve ezáltal dobogós helyünket a Nyugati csoportban.

Csaplár-Nagy Ervin: - Gratulálok a csapatnak. Ismét megmutattuk, milyen a győri szív. A mérkőzést sikerült végig kézben tartani. Néha voltak kisebb kiengedések, de gyorsan összeszedtük a játékunkat és nem engedtünk a TF nyomásának. Ellenfelünk az utolsó percig küzdött a győzelemért, így nem lazíthattunk egy pillanatra sem. Kovács Soma, Ruják Bence extra játéka, Gombás lepattanói, Hegedüs és Horváth Ádám jó védekezése meghozta ismét a gyümölcsét. Remélem, tovább robog a győzelmi vonat, pénteken a Budafok gárdáját szeretnénk legyőzni.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép