facebook googleplus instagram twitter youtube

Továbbjutás a Hepp-kupában

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-Veszprémi Egyetem 70-60 (21-16, 16-15, 24-13, 9-16)

Győr, Hepp-kupa, 2. forduló.

GYKC: PUSZTA 5/3, RUJÁK 12, KOVÁCS S. 23/9, Gombás 8, NÁRAI 15. Cs.: Hegedűs 2, Kovács B. 5/3, Horváth Á., Kámán. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Jól kezdett csapatunk, hamar megugrott ellenfelétől, de 14-6-ról kiegyenlítettek a vendégek. A negyed hajrája azonban elég volt az ötpontos előny megszerzéséhez. A második szakaszban nem változott jelentősen a különbség, sem mi nem tudtuk növelni az előnyt, sem a vendégek nem tudtak igazán közelebb zárkózni. Szünet után nagyjából öt percig maradt a korábbi forgatókönyv, majd a harmadik etap második felében 45-40-nél csináltunk egy 16-4-es rohanást, mely gyakorlatilag döntőnek bizonyult. A zárófelvonásban valamennyit tudott faragni hátrányából a vendégcsapat, de a továbbjutásunkat nem tudta kétségessé tenni. Ez volt zsinórban a hetedik tétmeccsünk - öt bajnoki és két Hepp-kupa -, melyet győzelemmel zártunk. Szép volt, fiúk!

Csaplár-Nagy Ervin értékelése: - A négynapos pihenő után kicsit nehezen kezdtünk, de lassan magunkhoz tértünk. Külső poszton jól tartottuk ellenfelünket, azonban Hegedűs Attila belülről potyogtatta a kosarakat nekünk. Kulcsjátékosaink magabiztosan tartották kezükben a mérkőzést. A meccs vége fele robbant a győri bomba. Volt, hogy húsz pont előnyünk is volt, de az utolsó percekben becsúszott hibák miatt csak tíz pont különbséggel nyertünk.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép