facebook googleplus instagram twitter youtube

Megvan az ötödik is

Bonyhád-Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 72-80 (19-19, 13-21, 15-20, 25-20)

GYKC: Puszta 15/15, Ruják 10, Kovács S. 9/3, Gombás 6, Nárai 16. Cs.: Kovács B. 16/12, Hegedűs 8/6, Horváth Á. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Az első tíz perc kiegyenlített küzdelmet hozott, hol egyik, hol másik csapat vezetett, de előnyt egyik sem tudott szerezni. A második szakaszban is sokáig fej fe mellett haladtak a felek, a félidő hajrája azonban nekünk sikerült jobban, egy 10-2-vel zártuk le a negyedet, így nyolcpontos előnnyel mehettünk pihenőre. Ezt a harmadik felvonásban még meg tudtuk toldani öttel, vagyis kellő távolságra kerültünk a hazaiaktól. Ezen a Bonyhád az utolsó szakaszban sem tudott változtatni, így csapatunk zsinórban ötödik sikerét aratta.

Csaplár-Nagy Ervin így értékeli a bonyhádi győzelmet, illetve már előretekint a Hepp-kupa fordulójára is: - A hosszú utazás és a sok várakozás miatt az elején kicsit nehezen találtuk meg a mérkőzés ritmusát. Amikor az ellenfél többször leindított bennünket, akkor kapcsoltunk mérkőzés fokozatba. Puszta Dávid extra teljesítményével és Kovács Barna tripláival kezdtünk meglepni az ellenféltől. Hegedűs beállítása ismét lendületet adott. Gombás és Nárai a palánk alatt küzdött a csapatért. Örülök, hogy a fiúk között mindig van valaki, aki viszi a csapat szekerét. Az utolsó negyedben Kovács Soma megvillanásaival, szerzett labdáival és gyors kosarainkkal bebiztosítottuk a győzelmet. A hosszú hétvége után a Hepp-kupa fordulója lesz a következő erőpróbánk. Most kipihenjük magunkat, majd ott is a győzelemre hajtunk. A Veszprém új igazolással erősített. Róla sok mindent nem tudunk még, de felkészülünk a meccsre, s remélem, megint robban a győri bomba.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép