facebook googleplus instagram twitter youtube

A Budafok is kipipálva

Budafok–Agrofeed-Széchenyi-egyetem-Győri KC 67–94 (17–22, 16–12, 16–33, 18–27)

Budafok, NB I/B-s férfimérkőzés, 100 néző. V.: Válé, Győrki, Sértő.

GYKC: Puszta 9/9, RUJÁK 13, KOVÁCS S. 18/9, GOMBÁS 7, NÁRAI 21/3. Cs.: HEGEDŰS 16/9, Horváth Á., Baruta 4, Nagy T. 3, Zábó, Kovács B. 3. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, a szakasz második felében tudtunk öt ponttal ellépni. A második tíz percben állandósult a 4–6 pontos különbség, a félidő hajrájában azonban fordított a Budafok, de mégis egy ponttal vezettünk a szünetben. A második félidőben 40–28-as vezetésünknél egy 15–0-val gyakorlatilag eldöntöttük a találkozót, innen már csak az volt a kérdés, mennyi lesz a különbség a végére. Csaplár-Nagy Ervin alakulata zsinórban harmadik győzelmét aratta, ebből kettőt idegenben.

Csaplár-Nagy Ervin értékelése a mai meccsről: - Hatalmas gratuláció a csapatnak. A meccs nagyon nehezen indult, de Nárai jó támadásaival gyűjtögettük a pontjainkat. A sok könnyelműen eladott labdát a Budafok sorra kihasználta és könnyű kosarakkal szórta meg a gyűrűnket. A második félidőben aztán robbant a győri bomba. Hegedűs gyors támadásaival, Kovács Soma kosaraival, Gombás büntetőivel felőröltük a hazai gárdát. A mérkőzés végén a fiatalok is szerepet kaptak, akik tartották az eredményt a lelkes játékukkal. Készülünk a következő mérkőzésre!

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép