facebook googleplus instagram twitter youtube

Győzelem utolsó másodperces triplával

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-MTK Törökbálint 77-75 (20-19, 17-19, 13-24, 27-13)

Győr, 100 néző. V.: Boros, Kulcsár, Hernicz.

GYKC: Puszta 14, Ruják 11/3, Kovács S. 4, Gombás 20/6, Nárai 22/12. Cs.: Hegedűs G. 6/6, Kovács B., Horváth Á. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Az első félidő végig szorosan alakult, egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyt kiharcolni. Hol nálunk, hol a vendégek vezettek, legfeljebb három-négy ponttal. A nagyszünetre végül egypontos MTK-előnnyel vonulhattak a felek.

Fordulás után viszont jött egy hullámvölgy - hasonlóan az oroszlányi meccshez -, így 48-47-ről pillanatok alatt 48-60-ra módosult az állás. A zárófelvonás 50-64-ről kezdődött, de fokozatosan zárkóztunk fel, s két perccel a vége előtt 72-71-nél már nálunk volt az előny. Az utolsó fél perc rendkívül izgalmasra sikeredett. Az MTK 75-74-es vezetésnél két büntetőt is elhibázott, mi viszont támadhattunk a győztes kosárért, melyet Nárai egy tripla formájában meg is szerzett. Drámai csatában sikerült itthon tartanunk a két pontot. Szép volt, fiúk! :-)

Csaplár-Nagy Ervin értékelése: "Extra győzelem extra játékkal. A mérkőzés első percétől kontrolláltuk az MTK játékát. A megbeszélteket extrán teljesítettük. Puszta Dávid felkészült védekezésével fontos dobóembert tudtunk kikapcsolni a játékból. Nárai Bence hárompontosai, Ruják betörései, Hegedüs agresszivitása, Gombás védekezései kellettek ahhoz, hogy ilyen kaliberű csapatot le tudjunk győzni. A harmadik negyedben volt egy gödör a játékunkban, de higgadtsággal és csapatjátékkal a negyedik negyedben az utolsó másodpercben meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Hatalmas gratuláció a fiúknak!"

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép