facebook googleplus instagram twitter youtube

Vereség a rangadón

Agrofeed-Széchenyi-egyetem-Győri KC–OSE Lions 67–81 (23–16, 16–17, 10–17, 18–31)

Győr, NB I/B-s férfimérkőzés, 600 néző. V.: Sabáli, dr. Magyari, Benedek.

GYKC: Puszta 9/3, RUJÁK 15/3, KOVÁCS S. 20/3, Gombás 5/3, NÁRAI 14. Cs.: Hegedűs 4, Kovács B., Kámán. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Csapatunk jól kezdett, jobbára nálunk volt az előny, a negyed végére hét ponttal vezettünk. A folytatásban állandósult ez a különbség, a vendégek elsősorban amerikai játékosuk, Lewis révén tartották a lépést velünk. A nagyszünetben is még hattal vezettek Gombásék.

A fordulás után egy 7–0-val fordítottak a vendégek, innentől pedig felváltva vezettek a csapatok. A zárószakasz egypontos oroszlányi vezetésről indult, egy pár perces rövidzárlatot kihasználva az OSE tíz pont fölé hizlalta előnyét, s innen már nem volt visszaút számunkra. A meccsen gyakorlatilag egy „lewisnyi” volt a különbség a két csapat között. Az amerikai kosaras egymaga több pontot dobott, mint az egész oroszlányi gárda. A 81 pontból 41-et vállalt Lewis...

Csaplár-Nagy Ervin: - A pénteki rangadón a jobban teljesítő vendégcsapat győzött, elsősorban azért, mert amerikai irányítójukat nem tudtuk megállítani. A mérkőzés elején még tartottuk a ritmust, de a végére a sok pontatlanságunk sajnos az Oroszlány sikerét hozta. Nagyon vártuk ezt a rangadót, de sajnos nem sikerült a győzelem. Készülünk tovább, nem szabad összeesni. Jönnek a mérkőzések, amelyeket csak összeszedetten, csapatként tudunk megnyerni. Kedden a Hepp-kupában játszunk a SMAFC otthonában, vasárnap pedig a Pápát fogadjuk.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép