facebook googleplus instagram twitter youtube

Száz pont fölött dobtunk

Alba Fehérvár-Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 59-106 (20-22, 12-33, 18-22, 9-29)

Székesfehérvár, 100 néző. V.: Bognár, Bagi, Major.

GYKC: Puszta 4, RUJÁK 24/6, KOVÁCS S. 22/3, Gombás 7, NÁRAI 15/3. Cs.: Kovács B. 9/3, Horváth Á. 4, Baruta 9/3, Hegedűs G. 5/3, Kámán 5/3, Oláh 2. Edző: Csaplár-Nagy Ervin.

Jól kezdtünk, az első percek után 9-0-ra vezettünk, a negyed végére azonban feljöttek a hazaiak, 17-5-ről 17-15-re alakult az állás, s a különbség nem is változott az első kisszünetig. A második szakaszban viszont mi domináltunk, 22-22 után egy 17-2-es rohanással jelentős előnyre tettünk szert. A félidőre ötven dobott pont fölé jutottunk, s több mint húsz ponttal vezettünk. A harmadik tíz perc megint kiegyenlítettebb volt a játék, de ekkor is növelni tudtuk az előnyünket. A zárófelvonás igazi örömjátékot hozott, melyben az eddig kevesebbet játszók is lehetőséghez jutottak. A vége nagy különbségű diadal lett, csapatunk tehát tovább menetel.

Csaplár-Nagy Ervin értékelése: - A mérkőzést agresszív védekezéssel és gyors kosarakkal nyitottuk. A negyed felénél kicsit kiengedve volt pár könnyen eladott labdánk, a fellazult védekezésünket gyorsan kihasználta a Fehérvár. A második negyedtől azonban folyamatosan növeltük előnyünket. Az utolsó negyedet már teljes cseresorral kezdtük és játszottuk végig. Újabb gratuláció jár a fiuknak és külön gratulálok azoknak a játékosoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, de ma is megmutattak extra képességeiket. Készülünk a következő fordulóra, ami az Oroszlány ellen lesz hazai pályán. Szeretnénk kérni minden győri kosárlabda-szurkolót, jöjjön ki, buzdítsa csapatunkat, hogy az oroszlányi együttes ellen is győzelemmel jöhessünk le a parkettről.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Miriam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép