facebook googleplus instagram twitter youtube

Új szakmai stáb

Kialakult csapatunk szakmai stábja – tájékoztatott Tagai István, a klub elnöke.

A következő szezonban az NB I/B Zöld csoportjában szereplő gárda vezetőedzője az a Kozma Tamás lesz, aki két évig – 2011 és 2013 között – már irányította a győriek szakmai munkáját. Segítője Bukics Zsolt lesz, aki a tavalyi szezonban vezetőedzőként kezdte a munkát Győrben, de januárban leváltották, s az U16-os gárda edzője lett. Az utánpótlásban továbbra is tevékenykedik a tréner, ugyanis a felnőttcsapat másodedzői munkája mellett az U18-asokkal is dolgozik. A két szakember 2+1 évre írt alá.

A játékoskeretben is lesznek változások: Horváth Ádám abbahagyja a játékot, míg Ruják Bence és Nárai Bence távozik. A tavalyi keret többi tagja várhatóan marad, s a vezetők még tárgyalnak az erősítésekről.

„Szeretnénk lerakni egy stabil csapat alapjait, nem lesz elsődleges cél, hogy megnyerjük a Zöld csoportot. Sokkal fontosabb, hogy a klub háttere stabil, s szerencsére a gyerekek száma is nő” – mondta el Tagai István, aki annyi változásról még beszámolt, hogy az utánpótlásban dolgozó Mészáros Dániellel nem hosszabbítottak szerződést, a jövőben sokkal jobban támaszkodnának a helyi szakemberekre.

Az iskolákkal is jó az együttműködés, a két bázisiskola, a Gábor László és a Jedlik mellett pedig az egyetemmel is szoros marad a kapcsolat.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Mirjam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép