facebook googleplus instagram twitter youtube

Drámai meccsen győztünk

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC–MEAFC 87–85 (18–23, 14–20, 27–17, 16–15, 12–10)

Győr, NB I/B-s férfimérkőzés, Piros csoport, 100 néző. V.: Esztergályos, Tóth K., Kéri.

GYKC: Puszta 7/3, GEIGER 8/3, GÁLL 20/6, GOMBÁS 10/6, Csaba 9. Cs.: RUJÁK 18, DOMSITZ 10, Horváth Á. 5, Nagy T. Edző: Bukics Zsolt.

Nem kezdtük jól a mérkőzést, az első félidőben nagyon rosszul védekeztünk, a vendégek már 17 ponttal vezettek, a második negyed hajrájában egy 7–0-ás rohanásnak köszönhetően a nagyszünetre "lőtávolon" belülre kerültünk. A fordulás után már sokkal hatékonyabb volt a védőmunka, amiből gyors támadásokat sikerült vezetni, s a hátrányunk fokozatosan olvadt el. A negyedik felvonásra mindössze egy pont volt a hátrányunk. Ebben a vezetést is sikerült átvennünk, de aztán a MEAFC is tudott újítani, így az ellentétes félidők végén döntetlen volt az állás. Következett az ötperces hosszabbítás, melyben mi kerültünk lépéselőnybe, öt-hat ponttal vezettünk, de a MEAFC a legvégén egy triplával egy pontra megközelített bennünket öt másodperccel a vége előtt. A szabálytalanság után ugyan csak az egyik büntetőt dobtuk be, de a hátralévő három másodpercben már nem tudtak kosárra dobni a miskolciak, sőt, a labdát is elveszítették, így drámai csatában végül megőriztük hibátlan hazai mérlegünket.

Bukics Zsolt: – Az első félidőben analfabétán kosárlabdáztunk, hagytuk az ellenfelet a saját palánkunk alatt lepattanókat gyűjteni. A második félidőben és a hosszabbításban már sokkal jobban játszottunk, s ez alapján azt gondolom, megérdemelten nyertünk.

Kapcsolat

9025 Győr, Achim A. u. 11.
Szabó Mirjam
+36 20 255 2161
info@gyorkosar.hu
www.gyorkosar.hu
Ügyvezető elnök: Tagai István
Felügyelő bizottság:
Dr Szabó István
Erdei István
Dr. Tibold Csaba

Írjon nekünk
Hírlevél feliratkozásTérkép