Edzőmérkőzések

A jövőheti bajnoki rajtra készülve U18-as és U14-es csapatunk, illetve az első fordulót már lejátszó U16-os csapatunk is pályára lépett hétközben.

2019.09.11. Budaörs
U18

Budaörsi DSE-Győri KC  85 - 65

Győri KC: Tóth Kornél 13, Krasznai Gyula 11/6, Dani Balázs 9/3, Kabács Bence 7, Tóth Bence 7, Daragó Donát 6, Mezei Balázs 5, Homolya Dániel 5/3, Bombay Máté 2, Fittler Zsombor, Mátai Kolos
Edző: Rátvay Tamás 

Rátvay Tamás: -Ismét egy hasznos mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló budaörsi csapat ellen. Mint minden meccsen ezen is voltak jó és rossz dolgok, mindenképpen kiemelendő a rengeteg eladott labda, amiből az ellenfelünk könnyű kosarakat tudott dobni. Saját magunk dolgát nehezítettük meg ezekkel, hiszen sok olyan szituáció volt, ahol az ellenfél nem tett semmit azért, hogy övé legyen a labda, hanem a saját figyelmetlenségünk és fegyelmezetlenségünk árán szerezte meg és könyörtelenül ki is használta és kosárra váltotta. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, hogy fel tudjuk venni a versenyt a nálunk erősebb csapatokkal szemben. Küzdésből és akaratból jelesre vizsgáztak ismét a játékosok! Dolgozunk tovább, hiszen jövő héten komoly feladat elé nézünk.

2019.09.12. Győr, Edzőcsarnok
U14

Győri KC - Komárno

Kozma Tamás: -Becsületes helytállás! Nagy létszámú csapatom, helyt állt a néhány idősebb játékossal felálló Komárno ellen. Gyors játék volt a jellemző, ahol sok eladott labda, lépéshiba tarkította játékunkat. Látszik, hogy sok játékosnak meccshiánya van, ezt pótolni kell. Részfeladatokat kellett megvalósítani a játékosoknak, amit az ügyesebbek szépen vissza is adtak. Köszönjük a szép számú szülői szurkolóknak a jelenlétet!

2019.09.12. Győr, Edzőcsarnok
U16

Győri KC - Komárno 61 - 65 (23-16, 8-19, 16-17, 14-14)

Győri KC: Fekete Máté 18/3, Horváth Attila 11, Dani Balázs 9, Hősi Rajmund 6, Pekó Barnabás 5, Mészáros Botond 4, Farkas Csongor 4, Kereszty Dániel 3, Várszegi Balázs 1, Varga Csongor, Ács Dániel, Dávidházy Mór, Jagodics Patrik 
Edző: Cziczó Péter

Cziczó Péter: -A Komárno csapatát láttuk vendégül felkészülési mérkőzésen. Az eddig alkalmazott védekezés mellett új taktikai elemeket is gyakoroltunk, amiben még sokat hibázunk, de voltak szép megmozdulások, jó teljesítmények is a csapatban. Nagyon hasznos meccs volt, mert egy erős ellenféllel tudtunk játszani, köszönjünk a komárnoi csapatnak, hogy eljöttek hozzánk.

 

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink